Uutisia

Kielitaito kesäopinnoilla haltuun

Lapin kesäyliopiston järjestämät kielten alkeiskurssit toteutetaan kontaktiopintoina iltaisin ja viikonloppuisin Rovaniemellä. Opinnot ovat samalla avoimia korkeakouluopintoja, joten opinnoilla on aina jatkomahdollisuudet.

kesäopinnot 3.jpg

Kesäopintoja

Kiinan kielen alkeiskurssi, Chinese 1, 3 op (LaY)

Arabian peruskurssi I, 5 op (OY)
Suomea vieraskielisille, Finnish for Foreigner 1, 3 op (LaY)

Ruotsin kielen valmentava kurssi 3 op (OY)

Pohjoissaamen alkeiskurssi 5 op (OY)

Saamelaisen kulttuurin opinnot, johdanto saamelaiseen kulttuuriin ja tutkimukseen 5 op (OY)

 

 

Kiinan kielen alkeiskurssilla Chinese 1 (3 op) opit maailman eniten puhuttua kieltä eli mandariinikiinaa. Alkeiskurssin kautta pääset hyvää alkuun puhumisessa ja samalla opit 100 kirjoitusmerkkiä.

Näin sinulle avautuu uudenlainen näkymä nopeasti kasvavan talousmahdin maailmaan ja samalla laajennat ammatillista liikkumatilaa elinkeinoelämässä.

 

Arabian kielen peruskurssin 5 op (OY) opinnot auttavat sinua kommunikoimaan arkipäivän tilanteissa sekä luet ja kirjoitat arabian kielen merkkejä. Samalla tutustut myös tapakulttuuriin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Saamen kielen osaajilla on nyt kysyntää; pohjoissaamen alkeiskurssilla opitaan keskustelemaan helpoista aiheista, opitaan perussanastoa, lukemista ja kirjoittamista.

 

Saamelaisen kulttuurin kurssilla esitellään eri näkökulmista saamelaiskulttuurin alueellista, kielellistä ja kulttuurista taustaa sekä pohdintaa ajankohtaisista teemoista.

 

Tutustu kesäopintoihin tarkemmin!