Ammatillinen täydennyskoulutus


Viiden pisteen korva-akupunktio-koulutus (Nada-menetelmä) 7.-8.6. ja 25.6. TAI 10.-11.9. JA 5.10.2018 Rovaniemi

Viiden pisteen korva-akupunktio -koulutus on erilaisten riippuvuuksien hoitoon kehitetty hoitomalli, jota käytetään myös mm. kivunhoitoon ja rentoutukseen. Tarjoamme aikataulua sekä kesälle että syksylle. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto. Kesäkuun toteutukseen ilmoittautuminen päättyy 27.5. ja syksyn vaihtoehtoon 26.8. Huomaathan, että sama ilmoittautumislomake on käytössä kesäkuun kurssin ilmoittautumisajan päättymisen jälkeenkin. Silloin voit valita ainoastaan syksyn kurssin. Molemmat kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautumisia on riittävästi.

Tavoitteet: kouluttaa viiden pisteen korva-akupunktiohoitoa toteuttavia henkilöitä. Koulutus antaa valmiuden toteuttaa kansainvälisen Nada -menetelmän mukaista viiden pisteen korva-akupunktiota potilaiden hoidossa. Hoitoa käytetään mm. riippuvuuksien, kipujen ja unettomuuden hoidossa sekä rentoutumisen tukena.


Kohderyhmä: terveydenhoitoalan ja sosiaalialan ammattilaiset. Koulutettavilta edellytetään terveydenhoitoalan tutkintoa tai sosiaalialan koulutuksen saaneilta työskentelyä välittömässä yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa, esim. hoitokodeissa tai A-klinikalla tai mielenterveysyksiköissä.


neulat korvassa.jpg

Aika ja paikka: 
KESÄN KURSSI: 7.-8.6. ja 25.6.2018
SYKSYN KURSSI: 10.-11.9. ja 5.10. 2018
klo 9.00-16.15. (25 tuntia). Paikka tarkentuu kutsussa.

Osallistumismaksu:
585 €, sisältää koulutuksessa jaettavan opetusmateriaalin ja kahvit jokaisena koulutuspäivänä.

Kouluttaja:
Sirkku Valve, Erikoissairaanhoitaja, JET, depressiokouluohjaaja- ja ohjaajien kouluttaja, valo-kuvaaja VAT, aikalisä-ohjaaja , -perehdyttäjä ja -kouluttaja, viiden pisteen korva-akupunktiohoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja

Ilmoittautuminen: KESÄN KURSSILLE 27.5. JA SYKSYN KURSSILLE 26.8.  mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Paikkoja voi kysellä vielä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeenkin!

Ryhmäkoko:
ryhmään otetaan max. 20 hlöä.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihimme.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno(at)lapinkesayliopisto.fi