Ammatillinen täydennyskoulutus


Viiden pisteen korva-akupunktio-koulutus (Nada-menetelmä) 10.-11.9. JA 5.10.2018 Rovaniemi

Viiden pisteen korva-akupunktio -koulutus on erilaisten riippuvuuksien hoitoon kehitetty hoitomalli, jota käytetään myös mm. kivunhoitoon ja rentoutukseen. Ilmoittautuminen päättyy 26.8.

Tavoitteet: kouluttaa viiden pisteen korva-akupunktiohoitoa toteuttavia henkilöitä. Koulutus antaa valmiuden toteuttaa kansainvälisen Nada -menetelmän mukaista viiden pisteen korva-akupunktiota potilaiden hoidossa. Hoitoa käytetään mm. riippuvuuksien, kipujen ja unettomuuden hoidossa sekä rentoutumisen tukena.


Kohderyhmä: terveydenhoitoalan ja sosiaalialan ammattilaiset. Koulutettavilta edellytetään terveydenhoitoalan tutkintoa tai sosiaalialan koulutuksen saaneilta työskentelyä välittömässä yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa, esim. hoitokodeissa tai A-klinikalla tai mielenterveysyksiköissä.


neulat korvassa.jpg

Aika ja paikka: 
10.-11.9. ja 5.10. 2018
klo 9.00-16.15. (25 tuntia). Paikka tarkentuu kutsussa.

Osallistumismaksu:
585 €, sisältää koulutuksessa jaettavan opetusmateriaalin ja kahvit jokaisena koulutuspäivänä.

Kouluttaja:
Sirkku Valve, Erikoissairaanhoitaja, JET, depressiokouluohjaaja- ja ohjaajien kouluttaja, valo-kuvaaja VAT, aikalisä-ohjaaja , -perehdyttäjä ja -kouluttaja, viiden pisteen korva-akupunktiohoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja

Ilmoittautuminen: 26.8. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Paikkoja voi kysellä vielä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeenkin!

Ryhmäkoko:
ryhmään otetaan max. 20 hlöä.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihimme.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno(at)lapinkesayliopisto.fi


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK