Itsensä kehittäminen ja harrastaminen - tulossa oleva koulutus


Sukella päähenkilöösi - I jakso Motivaation avaimet 24.1.-8.2.2020 

  • työkalut uskottavan henkilöhahmon rakentamiseen
  • I jakso Motivaation avaimet 24.-25.1. ja 7.-8.2.2020

 

Oletko kuullut tasapainon avaimista! Näitä persoonaan ja käyttäytymiseen liittyviä näkökulmia on kaikkiaan yhdeksän, joista tällä ensimmäisellä kurssilla käsitellään motivaation näkökulmista kolmea: arkkityyppejä, päämääriä ja motivaatiotekijöitä.

Kurssin kuvaus

Kurssilla yhdistetään avainvalmennuksen syvällinen tieto ihmistyypeistä sekä se, miten voit syventää tietoa henkilöhahmosta luovan kirjoittamisen kaikissa lajeissa: olipa kyseessä proosa, lyriikka, draama tai tietokirjoittaminen. Kurssilla tehdään pikatestejä ja itsearviointeja, joiden avulla opitaan itse työkalu ja samalla saadaan tulokset liittyen omaan persoonaan. Kirjoitusharjoituksissa opittua sovelletaan omiin henkilöhahmoihin, jo olemassa oleviin tai kurssilla luotaviin.

Kurssiin sisältyy välitehtävä ja opettajan palaute.

Ensimmäisen jakson ohjelmassa mm. taustat ja termit tutuiksi, arkkityypit – millainen henkilöhahmosi on pohjimmiltaan? Viikonlopun ohjelma jatkuu päämäärien, motivaation, kommunikaation ja jaksamiseen liittyvillä teemoilla. Tarkennettu ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Kohderyhmä

Kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää osaamistaan persoonan ja henkilöhahmon kuvauksissa. Sopii aloittelijoille mutta myös niille, joilla on proosa- tai draamakäsikirjoitus työn alla.

Aika, paikka

Kurssi toteutetaan kahtena viikonloppuna perjantai-iltaisin ja lauantaisin 24.-25.1. ja 7.-8.2.2020 yhteensä 22 tuntia.

Opetus perjantaisin klo 17 – 20.30 ja lauantaisin klo 10 – 16.30. Paikka Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi.

 

Opettaja  Anne Lukkarila, kirjoittajaohjaaja ja tietokirjailija.

Osallistumismaksu 190 euroa. Hinta sisältää opetuksen lisäksi henkilökohtaisen ohjauksen ja työkirjan.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 6.1.2020.mennessä.


HUOM. seuraavat kurssit Sukella päähenkilöösi – Tasapainon Avaimet:
Sukella päähenkilöösi –   II jakso Kommunikaation avaimet (Reagointitavat, Asenteet, Toimintatavat) 3.-4.4. ja 24.-25.4.2020
Sukella päähenkilöösi – III jakso Jaksamisen avaimet (Arvomaailma, Kompastuskivet, Tukipilarit) alkusyksy 2020

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK