Pidetyt koulutukset
Sukella päähenkilöösi – työkalut uskottavan henkilöhahmon rakentamiseen, I jakso Motivaation avaimet 7.-8.12. ja 11.-12.1.2019

Oletko kuullut tasapainon avaimista! Näitä persoonaan ja käyttäytymiseen liittyviä näkökulmia on kaikkiaan yhdeksän, joista tällä ensimmäisellä kurssilla käsitellään motivaation näkökulmista kolmea: arkkityyppejä, päämääriä ja motivaatiotekijöitä.

HUOM! Opintojen ilmoittautumisaikaa on jatkettu 22.11. saakka. Lisäksi perusopiskelijoille alennettu hinta 90€.

Kurssin kuvaus
Kurssilla yhdistetään avainvalmennuksen syvällinen tieto ihmistyypeistä sekä se, miten voit syventää tietoa henkilöhahmosta luovan kirjoittamisen kaikissa lajeissa: olipa kyseessä proosa, lyriikka, draama tai tietokirjoittaminen. Kurssilla tehdään pikatestejä ja itsearviointeja, joiden avulla opitaan itse työkalu ja samalla saadaan tulokset liittyen omaan persoonaan. Kirjoitusharjoituksissa opittua sovelletaan omiin henkilöhahmoihin, jo olemassa oleviin tai kurssilla luotaviin.
Kurssiin sisältyy välitehtävä ja opettajan palaute.
Ensimmäisen jakson ohjelmassa mm. taustat ja termit tutuiksi, arkkityypit – millainen henkilöhahmosi on pohjimmiltaan? Viikonlopun ohjelma jatkuu päämäärien, motivaation, kommunikaation ja jaksamiseen liittyvillä teemoilla. Tarkennettu ohjelma lähetetään osallistujille.

Katso myös jatkokurssien II ja III sisällöt.

Kohderyhmä
Kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää osaamistaan persoonan ja henkilöhahmon kuvauksissa. Sopii aloittelijoille mutta myös niille, joilla on proosa- tai draamakäsikirjoitus työn alla.

Aika, paikka
Kurssi toteutetaan perjantai-iltaisin ja lauantaisin 7.-8.12. ja 11.-12.1.2019 yhteensä 11 tuntia.
Opetus perjantaisin klo 17 – 20.30 ja lauantaisin klo 10 – 16.30. Paikka Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi.

Opettaja
Opettajana Anne Lukkarila, kirjoittajaohjaaja ja tietokirjailija.

Osallistumismaksu

120 euroa. Perusopiskelijoille hinta 90 €.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 22.11.mennessä.


Jatkokurssit 2019 aikana:
Sukella päähenkilöösi – II jakso Kommunikaation avaimet (Reagointitavat, Asenteet, Toimintatavat)
Sukella päähenkilöösi – III jakso Jaksamisen avaimet (Arvomaailma, Kompastuskivet, Tukipilarit)


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK