Käynnissä olevat koulutukset
  Sukella päähenkilöön - III jakso Jaksamisen avaimet 6.-7.9. ja 4.-5.10.2019

Tiedote 28.8.: KOULUTUS TOTEUTUU SUUNNITELLUSTI JA RYHMÄSSÄ ON VIELÄ TILAA. Oletko kuullut Tasapainon Avaimista? Näitä persoonaan ja käyttäytymiseen liittyviä näkökulmia on kaikkiaan yhdeksän, joista tällä kurssilla käsitellään jaksamisen näkökulmista kolmea: - arvomaailma - kompastuskivet - tukipilarit

Kurssin kuvaus
Kurssilla yhdistetään avainvalmennuksen syvällinen tieto ihmistyypeistä sekä se, miten voit syventää tietoa henkilöhahmosta luovan kirjoittamisen kaikissa lajeissa: olipa kyseessä proosa, lyriikka, draama tai tietokirjoittaminen. 

Kurssilla tehdään pikatestejä ja itsearviointeja, joiden avulla opitaan itse työkalu ja samalla saadaan tulokset liittyen omaan persoonaan. Kirjoitusharjoituksissa opittua sovelletaan omiin henkilöhahmoihin, jo olemassa oleviin tai kurssilla luotaviin.

Välitehtävän avulla jokainen kurssilainen saa vertaispalautetta omasta tekstistään muilta ryhmäläisiltä sekä aina myös opettajan palautteen.

Jaksamisen avaimet antavat työkaluja henkilön syventämiseen, kriisiytymisen syihin ja seurauksiin ja vastauksia seuraaviin kysymyksiin:
- millainen on henkilön elämänkatsomus ja maailmankuva?
- mitä pelkoja ja uhkia henkilö kantaa mukanaan, millaisia puolustusmekanismeja ne laukaisevat?
- mitkä ovat tasapainottavat tukipilarit henkilön elämässä?

Sukella päähenkilöön - Jaksamisen avaimet kurssi toteutetaan kahtena viikonloppuna yhteensä 22 tuntia 6.-7.9.2019 ja 4.-5.10.2019, perjantaisin klo 17 – 20.30 ja lauantaisin klo 10 -16.30. 

Opettajana Anne Lukkarila, kirjoittajaohjaaja ja tietokirjailija.

Osallistumismaksu 180 euroa

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 25.8.2019 mennessä Tiedote 28.8.: KOULUTUS TOTEUTUU SUUNNITELLUSTI JA RYHMÄSSÄ ON VIELÄ TILAA.

Lisätietoja Liisa Sirviö, koulutussuunnittelija p. 0400 190 352, liisa.sirvio@lapinkesayliopisto.fi
 
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK