Avoin korkeakouluopetus


Ravitsemustiede, monimuoto-opinnot 25 op (UEF) syksy 2019- kevät 2020

Ravitsemustiede selvittää ravitsemuksen merkitystä terveyden edistämisessä ja sairauksien hoidossa sekä tutkii syömisen merkitystä hyvinvoinnin osatekijänä. Perusopinnoissa perehdytään mm. ravitsemuksen perusteisiin, elintarvikkeisiin, ruokavalioiden merkitykseen sairauksien hoidossa, ravitsemukseen ja liikuntaan, ravitsemus- ja terveystietoa tuottaviin medioihin ja niiden tuottajiin sekä ravintofysiologiaan. Opintojen tavoitteena on antaa valmiuksia ymmärtää ravitsemuksen merkitystä terveyden ylläpitäjänä sekä yksilö- että väestötasolla.

Kenelle

Ravitsemustieteen opiskelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden täydentää ammatillista osaamista ja asiantuntijuutta työelämässä ja sopii esim. opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, liikunnan ja urheilun parissa toimiville, ruokapalvelualalla ja elintarviketeollisuudessa toimiville sekä kaikille ravitsemuksesta, terveydestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Opinnot soveltuvat hyvin myös sivuaineeksi/osaksi tutkintoa esim. sosiaali-, terveys- ja liikuntatieteiden opiskelijoille sekä tutustumiseksi tieteenalaan esim. lukiolaisille.

Perusopintoihin kuuluvat opintojaksot

Johdantoluento 25.9.2019 klo 16.30 alkaen
Ravitsemustieteen perusteet 4 op (lähiopetus pe-la 11.-12.10. ja 25.-26.10.2019)
Elintarvikkeet ruokavaliossa 5 op (verkko-opetus 21.10.-16.12.2019)
Ravitsemus ja liikunta 4 op (lähiopetus pe-la 22.-23.11.2019)
Ravitsemus ja ruokavaliot 5 op (lähiopetus keväällä 2020)
Ravintofysiologia 4 op (verkko-opetus 6.4.-8.6.2020)
Ravitsemus- ja terveystietoa sosiaalisessa mediassa 3 op (verkko-opetus 24.2.-6.4.2020)

Ilmoittautuminen opintokokonaisuuteen 15.9.2019 mennessä.
Tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihimme.

Lisätietoja opintopolusta ja Liisa Sirviö, koulutussuunnittelija p. 0400 190 352, liisa.sirvio@lapinkesayliopisto.fi


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK