Ammatillinen täydennyskoulutus


ENNAKKOTIETOA: Psykoterapeuttiset valmiudet 30 op KEVÄT 2019

Psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita psykoterapeuttisista ja ohjauksellisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta omien asiakkaidensa kanssa. Peruskoulutukseksi soveltuu sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammatillisen opistoasteen, ammattikorkeakoulun tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto. Koulutus toimii sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöiden täydennyskoulutuksena. Koulutus täydentää myös sosiaali- ja terveysalan tai muun soveltuvan alan perustutkintoa psykoterapeuttisten valmiuksien osalta ja antaa kelpoisuuden hakea yliopistolliseen psykoterapeuttikoulutukseen soveltuvan tutkinnon pohjalta. Koulutuksessa on huomioitu Valviran vaatimukset.

Tutustu myös Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti-opintoihin, jotka yhdessä psykoterapeuttiset valmiudet -opintojen kanssa antavat oikeuden toimia ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina.

SYKSYN 2018 RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Suunnitteilla on uusi toteutus, jonka aloitus sijoittuu kevääseen 2019. Voit  ennakkoilmoittautua uuteen toteutukseen. ilmoittautuminen ei sido sinua opintoihin, vaan varmistamme halukkuutesi osallistua sitten, kun aikataulu on selvillä.

ENNAKKOILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK