Ammatillinen täydennyskoulutus
ari-pekka-lindberg-600.png

Anatomy Trains in Training I 13.-14.11.2018

Ensimmäisessä koulutuksessa viedään tämänhetkisin näkemys myofaskian rakenteesta ja toiminnasta teoriasta käytäntöön. Perustana harjoitteille on aina harjoittelijan yksilölliset ominaisuudet, elämän ympäristö, resurssit ja tavoitteet. Harjoittelun yksilöinti aloitetaan asennon ja liikkeen arvioinnista. Tom Myersin kehittämä näkemys Myofaskiaalisista jatkumoista muodostaa kartan, jonka avulla opiskellaan kuormitusten ja voimien jakaantumista kehoon. Myofaskiaaliset jatkumot muodostavat myös oivan kartan ymmärtää kehon asennon ja liikkeen kompensaatioita, joita harjoittelulla tasapainotetaan. Koulutus yhdistelee teoriaa että käytäntöä mielekkäästi toistensa lomaan. Koulutuskokonaisuus (I ja II osio) on 4 päiväinen, mutta jaettu kahteen 2 päivän jaksoon käytännön oppimisen vuoksi. Koulutus on aikaisemmin järjestetty nimellä Toiminnallinen myofaskiaalinen harjoittelu I. ​


Anatomy Trains In Training II 15.-16.1.2019

MITÄ ON ANATOMY TRAINS IDEOLOGIA?

 

Aika ja paikka: 13.-14.11.208 klo 9-17. Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Tarkempi paikka selviää kutsukirjeessä.

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu liikuntalääketieteen, fysioterapian ja urheilufysioterapian sekä liikunnan erityisosaajille

Kouluttaja: Ari-Pekka Lindberg, ATT (Anatomy Trains Teacher), Senior Teacher & Founder of Anatomy Trains in Training, MTI (Myofascial Taping Instructor), Physiotherapist: OMI, MDT, specialised in function and therapeutic exercise of the spine.  Lisää kouluttajasta: http://anatomytrains.fi/kouluttajat/

Osallistumismaksu: 420 € sisältäen materiaalin ja kahvin molempina koulutuspäivinä. Hox! Ilmoittaudu myös II-osioon yhtä aikaa, yhteishinta 760€. Alennus huomioidaan II-osion laskutuksessa, mikäli molemmat koulutukset toteutuvat.

Ilmoittautuminen: sähköisellä lomakkeella 21.10.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihin.

Huom! Varaudu rennoilla sisäliikuntavaatteilla sekä peseytymis- ja muistiinpanovälineillä sekä hurtilla huumorilla.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi

Sisältö:

Perustuen asennon ja liikkeen arviointiin lähdetään rakentamaan yksilöllisesti toiminnallista liikkuvuuden, voiman, nopeuden ja kestävyyden harjoittelua.

Neljän ensimmäisen kardinaalilinjan toiminnallinen anatomia sekä niihin liittyvä asennon ja liikkeen 3D arviointi.

Liikkuvuusharjoittelun eri näkökulmat.

Lihaskuntoharjoitteiden heikko korrelaatio arjessa tai suurimmassa osassa lajeja tapahtuvaan liikkumiseen.

Nostaminen vs. kuorman heilautus / siirtyminen kuorman kanssa.

Päätavoitteena ymmärtää myofaskian kautta kehon tasapainottaminen sekä paremmin normaaliliikkumista kehittävä rekyyliharjoittelu.

Suosituksena, mutta ei välttämättömyytenä on käydä Anatomy Trains Structure & Function  (aikaisemmin nimellä Anatomy Trains I & II) koulutukset ennen koulutukseen osallistumista.

Etukäteislukemisena hyvä vaihtoehto: ”TäsmäLiike – Toiminnallinen Myofaskiaalinen Harjoittelu”.Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK