Sosiaali-, kasvatus- ja terveysala - tulossa oleva koulutus
ari-pekka-lindberg-600.png

Anatomy Trains In Training II 15.-16.1.2019

Toinen koulutus jatkaa siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Toisessa koulutuksessa kertatuvat ensimmäisessä koulutuksessa opetellut myofaskian tasapainottamisen sekä liikkuvuuden että vahvistamisen periaatteet. Tavoitteena vahvistaa osaamista ja itseluottamusta periaatteiden käytäntöön soveltamisessa. Koulutus yhdistelee teoriaa että käytäntöä mielekkäästi toistensa lomaan. Koulutuskokonaisuus (I ja II osio) on 4 päiväinen, mutta jaettu kahteen 2 päivän jaksoon käytännön oppimisen vuoksi. Koulutus on aikaisemmin järjestetty nimellä Toiminnallinen myofaskiaalinen harjoittelu II.


Anatomy Trains In Training I 13.-14.11.2018

  

MITÄ ON ANATOMY TRAINS IDEOLOGIA?

Aika ja paikka: 15.-16.1.2019 klo 9-17. Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Tarkempi paikka selviää kutsukirjeessä.

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu liikuntalääketieteen, fysioterapian ja urheilufysioterapian sekä liikunnan erityisosaajille

Kouluttaja: Ari-Pekka Lindberg, ATT (Anatomy Trains Teacher), Senior Teacher & Founder of Anatomy Trains in Training, MTI (Myofascial Taping Instructor), Physiotherapist: OMI, MDT, specialised in function and therapeutic exercise of the spine.  Lisää kouluttajasta: http://anatomytrains.fi/kouluttajat/

Osallistumismaksu: 420 € sisältäen materiaalin ja kahvin molempina koulutuspäivinä. Hox! Ilmoittauduthan  myös I-osioon yhtä aikaa, yhteishinta 760€. Alennus huomioidaan II-osion laskutuksessa, mikäli molemmat koulutukset toteutuvat.

Ilmoittautuminen: sähköisellä lomakkeella 21.10.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihin.

Huom! Varaudu rennoilla sisäliikuntavaatteilla  sekä peseytymis- ja muistiinpanovälineillä sekä hurtilla huumorilla.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi

 

Sisältö:

Opiskellaan niin teoriassa kuin käytännössäkin Toiminnallisten sekä Yläraajan linjojen asennon ja ja liikkeen 3D arviontia sekä niiden perusteella yksilöllistä liikkuvuus-, hallinta-, nopeus- ja voimaharjoitteiden rakentamista.

Uusina näkökulmina liikkeiden yksilöimiseen astuvat mukaan liikkeen eri kontaktipisteet sekä myofaskiaalisten jatkumoiden harjoittaminen kehonpainoharjoittelulla.

Yksi päätavoitteista on luoda monipuolista liikepankkia eri harjoitteluympäristöön, oli sitten kysymyksessä kiireinen koti / matkaolosuhteissa harjoitteleva, hyvin varustellussa kuntoilukeskuksessa tai esimerkiksi luomuliikuntaa harrastava henkilö.

Oleellista on kyetä soveltamaan periaatteita yksilöllisesti eri henkilöille eri harjoitteluympäristöön. Kuinka upotan myofaskiaalisia liikkuvuus, heiluri- / siirtymäharjoitteita yksittäisten harjoitteiden sisään. Kuinka huomioin harjoittelun kokonaisohjelmoinnissa myofaskiaalisen harjoittelun.

 

Suositeltavaa on  Anatomy Trains in Training I – koulutuksen suorittaminen ennen koulutukseen tuloa.

Suosituksena, mutta ei välttämättömyytenä on käydä Anatomy Trains Structure & Function  (aikaisemmin nimellä Anatomy Trains I & II) koulutukset ennen koulutukseen osallistumista.

Etukäteislukemisena hyvä vaihtoehto: ”TäsmäLiike – Toiminnallinen Myofaskiaalinen Harjoittelu”Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK