Avoimet korkeakouluopinnot

Avoin korkeakouluopetus

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoja. Opinnot järjestetään yhteistyössä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Samalla opinnot ovat korkeakoulututkintojen osia ja opinnoista riippuen ne voidaan hyväksilukea muiden opintojen tai tutkinnon osaksi.

Opiskelu avaa monenlaisia hyötyjä esimerkiksi valmentautumisena korkeakouluopintoihin, jouduttamaan valmistumista tai laajentamaan ja täydentämään aiempaa osaamista tai tutkintoa.

Alla on lueteltu ensi kesänä ja lukuvuonna 2018 -19 toteutettavat opinnot. Ne julkaistaan myös omilla alasivuillaan ks. kesäopinnot, seuraava lukuvuosi. Kesäopinnot julkaistaan maaliskuun aikana ja ensi syksynä alkavat opinnot kevään ja alkukesän aikana. Kaikkien opintojen sisällöt aikatauluineen ja ilmoittautumisohjeineen ohjautuvat Opintopolku.fi –sivustolle. 

Tämän sivun alapuolelta löydät myös käynnissä olevat opinnot sekä opinnot, joihin voi ilmoittautua ilman määrättyä hakuaikaa jatkuva haku esim. yleisen teologian opinnot.

Lisätietoja: Liisa Sirviö, koulutussuunnittelija p. 0400 190352, liisa.sirvio@lapinkesayliopisto tai info@lapinkesayliopisto.fi


Kesäopinnot
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK