Uutisia
Olitko aikonut ilmoittautua kurssillemme, mutta huomaatkin, että viimeinen ilmoittautumispäivä meni jo? Ei hätää, et ole myöhässä - välttämättä.

Me koulutussuunnittelijat saamme usein kyselyjä asiakkailta, jotka ovat unohtaneet ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ja luulevat, että koulutus jää nyt käymättä. Koulutussuunnitteluprosessiin kuuluu, että määrittelemme kouluttajiemme kanssa viimeisen ilmoittautumispäivän. Se on määräpäivä, jonka jälkeen päätämme koulutuksen toteuttamisesta. Useimmiten kursseillemme voi ilmoittautua vielä tuon päivän jälkeenkin, joten kannatta ehdottomasti joko ilmoittautua tai ainakin ottaa yhteyttä ja kysyä tilanteesta.  Päivitämme yleensä nettisivuillemme maininnan, että koulutus toteutuu ja otamme ilmoittautumisia vastaan. Mikäli koulutusta ei enää löydy nettisivultamme, se on peruttu tai ryhmä on täysi.

Suosittelemme kuitenkin ilmoittautumaan ajoissa, jotta osaltasi varmistat pääsysi kurssille ja olet mukana laskuissa, kun ryhmäkokoa tarkastellaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Joskus käy niinkin, että mattimyöhäiset jäävät laskusta ja koulutus joudutaan perumaan.