Uutisia
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Skeematerapian koulutusohjelman kevään 2018 aikana Rovaniemellä. Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa. Skeematerapia on tunnelukkojen työstämiseen kehitetty terapiamuoto. Skeematerapia on uusi, 1990-luvulla kehitetty kolmannen sukupolven integratiivinen terapiamuoto, joka yhdistää eri terapiamuotojen parhaat ominaisuudet.

Skeematerapian koulutusohjelma 23.1.-17.4.2018

Aika ja paikka: tiistaisin klo 10-16 seuraavasti 23.1., 20.2., 20.3. ja 17.4. Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa, Hiihtomajantie 2. Koulutustila tarkentuu kutsussa.

Kohderyhmä: Koulutusohjelma soveltuu kaikille jotka haluavat käyttää skeematerapian menetelmiä asiakastyössään (esim. lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit, psykiatrit, toimintaterapeutit, psykoterapeutit ja muut terapeuttista, valmentavaa tai ohjaavaa ja neuvovaa ihmissuhdetyötä tekevät terveydenhoito-, sosiaali- ja koulutusalan yrittäjät, työntekijät ja esimiehet)

 

Huom! Järjestämme Skeematerapian koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 15.11.2017 klo 16.30 alkaen Santasport Lapin Urheiluopistolla. Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumisen ennakkoon. Lue lisää ja Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä!