Uutisia

Vakuuttava esiintyminen VoicePilateksen avulla 10.-11.10.2017

Kurssi koostuu erityyppisistä käytännön pari-, ryhmä- ja henkilökohtaisista harjoituksista, joissa saadaan henkilökohtaista palautetta omasta äänenkäytöstä, kehonhallinnasta sekä kehon- ja tunne-elämän jännitystiloista. Vapaa, iloinen ja ystävällinen ilmapiiri auttaa heittäytymään erilaisiin uusiin harjoituksiin. Kokonaisvaltainen valmennus auttaa sinua huomaamaan, miten jännitykset vaikuttavat kehoosi ja sitä kautta kehonkieleen, ääneen ja yleisesti esiintymiseen. Kurssilla käytettävä metodiyhdistelmä tehostaa oppimista, joten lihasmuistit ja uudet tekniikat ovat välittömästi käytettävissä työssä kaikissa viestintätilanteessa. Voit myös jatkaa kurssilla opittujen voimaannuttavien menetelmien käyttöä jokapäiväisessä elämässäsi syventääksesi itsetuntemustasi.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu kaikille aiheista kiinnostuneille, kuitenkin ainoana esteenä saattaa olla äskettäinen leikkaus tai sairaus, joka estää harjoitusten tekemisen. Jos kuitenkin osallistuja on saanut sen jälkeen lääkäriltä luvan harrastaa perus- ja/tai hyötyliikuntaa, voi hän hyvin osallistua harjoituksiin.

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa 10.-11.10.2017 klo 10 - 18 ja 9 - 17, Hiihtomajantie 2.

Kouluttajat

Katri-Liis auttaa erilaisten käytännön ryhti-, hengitys- ja ääniharjoitusten kautta löytämään tien itseluottamukseen ja karismaattiseen olemukseen, harjoitellen kanssasi läsnä olevaa, syvempää ja vakuuttavampaa puheääntä persoonallisuudestasi ja vahvuuksistasi lähtien.

Hele puolestaan auttaa tunne-elämän ja kehon jännitystilojen kanssa, mm. miten pysyä rauhallisena myös jännittävässä ja stressitilassa ja miten opitaan johtamaan omaa tunne- ja vireystilaa erilaisissa tilanteissa fysiologian kautta. Harjoitukset perustuvat mm. Kaliforniassa sijaitsevan HeartMath Instituutin tutkimuksiin sydämen sähkömagneettisestä kentästä, joka heijastelee aivojen ja sydämen välistä yhteyttä ja on siksi erityisen herkkä tunnetilojen vaihtelulle (HRV-Heart Rate Variability).

Lue lisää tästä