Ammatillista täydennyskoulutusta


Psykofyysinen hengitysterapia 10.8.2017 Rovaniemi

Koulutuspäivä sopii kaikille terveydenhuollon, ihmissuhdetyön ja sosiaalialan ammattihenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hengityksestä, psykofyysisestä otteesta työssä ja kohtaava työssään ylivireytyneitä, stressaantuneita, ahdistuneita ihmisiä. Päivästä saa myös välineitä omaan hyvinvointiin.

TIEDOTE 19.6.
KOULUTUS TOTEUTUU SUUNNITELLUSTI. RYHMÄSSÄ ON VIELÄ TILAA, JOTEN VOIT EDELLEEN ILMOITTAUTUA. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, LUE PERUMISEHTOMME. 21.6. lähtien ilmoittautuneet saavat vahvistuksen ja kutsukirjeen sähköpostiinsa. Erillistä kutsua ei lähetetä. TARKISTATHAN MYÖS SÄHKÖPOSTISI ROSKAPOSTIKANSION!

 

Tutustu myös Jännittäjäryhmän ohjaaja -koulutus 11.8.2017, kurssit täydentävät hyvin toisiaan.
  
Kohderyhmä: terveydenhuollon, ihmissuhdetyön ja sosiaalialan ammattihenkilöt sekä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet

Aika ja paikka: Rovaniemellä 10.8.2017 klo 12.00-17.00, Santasport Lapin Urheiluopisto. Ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje sähköpostitse.

Osallistumismaksu: 195 €, sisältäen koulutuksessa jaettavan materiaalin ja päiväkahvin. HUOM! JOS OSALLISTUT MYÖS JÄNNITTÄJÄRYHMÄN OHJAAJA -KOULUTUKSEEN, SAAT ALENNUSTA YHTEISHINNASTA 10%.  

Ilmoittautuminen: 9.8.2017 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. 

Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan huolellisesti
perumis- ja keskeyttämisehtoihin.
Psykoterapeutti Minna Martin

Kouluttaja:   Minna Martin, psykologi, psykoterapeutti VET.
www.hengittavamieli.fi

Koulutuspäivän sisältö:
Koulutuspäivä sisältää luennon ja keskustelun (2 opetustuntia) sekä kaksi käytännön harjoituskokonaisuutta.
Ensimmäisessä kokonaisuudessa työskennellään itsenäisesti ja tutkitaan, mitä on "olla vain", suhdetta alustaan, hellittämistä, hengitystaukoa ja mielikuvien käyttöä hengityksen apuna.
Toisen kokonaisuuden aikana tehdään parityötä ja tutkitaan, miten vuorovaikutuksen tapa vaikuttaa hengittämiseen ja miten parin avulla voidaan tutkia ruumiin rajoja, erillisyyttä ja hellittämistä.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400792 396 tai paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi