Ammatillista täydennyskoulutusta


Elämäntarinakurssi 24.-26.8.2017 Rovaniemi

Mistä aloittaa elämäntarinan kirjoittaminen, mitä tapahtumia ja vaiheita ottaa mukaan? Näihin kysymyksiin saa näkökulmia ja vastauksia elämäntarinakurssilla. Kurssi tutustuttaa harjoituksin ja esimerkein elämäntarinan kirjoittamiseen, aineiston koostamiseen ja sisällön suunnitteluun. Se soveltuu elämäntarinan kirjoittamista suunnitteleville ja muille kirjoittamisen harrastajille.

Elämäntarinan aiheena on todellinen henkilö, mutta tarinan kerronnassa voi käyttää myös kaunokirjallisen kirjoittamisen keinoja. Elämäntarinan kirjoittamiseen ei ole vain yhtä tapaa. Kohteena voi olla koko elämä tai jokin ajanjakso kuvattavan henkilön elämästä. Kirjoittajan tarkoitusperistä riippuen tarina voi olla muutaman sivun tai kokonaisen kirjan pituinen.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu elämäntarinan kirjoitusta suunnittelevien lisäksi myös ammatillisena täydennyskoulutuksena niille, jotka käyttävät kirjoittamista asiakastyössä esim. kasvatusalalla ja sosiaali- ja terveysalalla toimiville.


hands-on-keyboard-2148723_1920.jpg

Kouluttaja: Kirjoittajaohjaaja, elämäntarinakouluttaja Marja-Riitta Vainikkala

Aika ja paikka: Kurssi toteutetaan 24.-26.8., torstaina ja perjantaina 24.8. ja 25.8. klo 17 – 20.30 ja lauantaina 26.8. klo 9.30 – 16. Paikka on Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa, Hiihtomajantie 2. Tarkemmat tiedot ovat kutsukirjeessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistumismaksu: 180 euroa sisältäen koulutusmateriaalin ja päiväkahvit

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella 6.8. mennessä. Huom ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan perumisehtoihin.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Liisa Sirviö, p. 0400 190 352, liisa.sirvio(at)lapinkesayliopisto.fi