Ammatillista täydennyskoulutusta


Anatomy Trains -kertauspäivä 17.1.2018

Koulutuspäivä on suunnattu liikuntalääketieteen, fysioterapian ja urheilufysioterapian sekä liikunnan erityisosaajille, jotka ovat käyneet Anatomy Trains– tai toiminnallinen myofaskiaalinen harjoittelu –koulutuksen.

Aika ja paikka: 3.-4.2.2016 9-17. (Lounastauko n. klo 12–13) Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Tarkempi paikka selviää kutsukirjeessä.


Kertauspäivän teemoja:

Asennon arviointi - Globaalista lokaaliin

Liikkeen arviointi Globaalista lokaaliin

Myofaskiaalinen manuaalinen käsittely sekä harjoittelu asennon ja liikkeen tasapainottamiseksi

Osallistumismaksu: 210 € sisältäen materiaalin ja kahvin.

Katso myös Terveyttä suorituskykyyn - Tuloksia vammoja ennaltaehkäisten ja suorituskykyä maksimoiden 28.-29.11.2017 ja 16.1.2018

Jos osallistut myös em kolmeen koulutuspäivään, on tämän kurssin osallistumismaksu sinulle 180€


Ilmoittautuminen:
sähköisellä lomakkeella 10.12.2017 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan huolellisesti perumis- ja keskeyttämisehtoihin.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno@lapinkesayliopisto.fi

ap.jpg

Kouluttaja:

Ari-Pekka Lindberg, ATT (Anatomy Trains Teacher), Senior Teacher & Founder of Anatomy Trains in Training, MTI (Myofascial Taping Instructor), Physiotherapist: OMI, MDT, specialised in function and therapeutic exercise of the spine

Personal Trainer

A-P työskentelee opettajana, luennoitsijana ja kirjailijana. Käytännön asiakastyössä fysioterapeuttina ja Personal Trainerina erikoisosaamisalueena ja intohimona asennon ja liikkeen yksityiskohtien kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen soveltaminen käytäntöön tavoitteena maksimaalinen suorituskyky vammoja ennaltaehkäisten.

Niin asiakastyössä kuin opettamisessakin näkyy laaja A-P:n näkemys ja eri näkökulmien esiintuonti sekä käytäntöön soveltaminen. Käytännön työtä leimaa mahdollisimman tarkka erotusdiagnostiikka niin rakenteellisesti kuin toiminnallisesti, integroituna kokonaisvaltaiseen myofaskiaaliseen näkemykseen asennosta ja liikkeestä.

A-P on Anatomy Trains opettaja, minkä lisäksi hän on pääkouluttaja ja yksi perustajista Suomen suurimmassa Personal Trainereita kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4youssa. Kouluttajantyökalupakkiin kuuluu myös Myofaskiaalisen teippauksen kouluttajan rooli. Kouluttajana hänet tunnetaan inspiroivistä, intensiivisistä mutta samalla erittäin viihdyttävistä luennoista, joissa teoriaa todella kohtaakäytännön.